avant-gpc.nl

Speciaal voor de kleine oplages en de flexibiliteit van dit soort drukwerk maken we gebruik van digitaal drukwerk. Zeer geschikt voor kleinere oplagen maar ook voor gepersonaliseerd drukwerk.

Middels de perfecte kleurprofielen is het werk veelal niet van conventioneel drukwerk te onderscheiden!  Zo maken we zelfs opdrachten deels digitaal (een gepersonaliseerd omslag) en deels conventioneel (het binnenwerk).

Uniek is ook de mogelijkheid om grotere formaten digitaal te drukken. Snel 50 folder van 4 pagina's A4 naast elkaar voor een beurs of presentatie? Geen probleem.

Zelfs op uw eigen huisstijl papier. Dit is uniek. De enige andere digitale machine die kwalitatief goed drukwerk maakt, en het formaat van 1 meter aankan, draait met papier van de rol. Hierdoor is er een zeer kleine selectie aan papiersoorten te bestellen. Wij draaien gewoon op vellen en kunnen dus praktisch alle soorten gewoon bestellen en bedrukken.

Of bijvoorbeeld gepersonaliseerde kaart voorzien van spiegelfolie, stansen, en geplakt waardoor een echte spiegel in een lijst ontstaat. En het moest rap, een productietijd van 2 dagen.

 
You are here: