avant-gpc.nl

Drukwerk maken is ons vak. Hoe gekker, hoe mooier.

 

Uiteraard draait Avant GPC op de productie van een heel veel normaal drukwerk. Brochures, folders, kranten, leaflets, posters, etc. Altijd goed, maar niet erg vernieuwend.

De leukere producties zitten in een andere hoek. Avant zoekt waar nodig graag op een creatieve wijze naar het inzetten van precies de goede productiemiddelen en -wijzen.

De afwerking maakt het product. De meeste drukkers leveren eigenlijk prima drukwerk. Wij onderscheiden ons door creatief om te gaan de mogelijkheden die offsetdruk, digitale druk en afwerking bieden. Door onbevangen de grenzen te zoeken van onverwachte combinaties van technieken. Dus eigenlijk niet techniek als ballast te laten zijn, maar te kijken waar die je kan brengen.

Bijvoorbeeld 1.400 genaaid gebonden (hardcover) boeken waarin een aantal pagina volledig gepersonaliseerd (beeld en tekst) gemaakt zijn, waardoor elk boek speciaal aangepast de specifieke lezer was. Een prachtig product en de gekozen methode maakte het eigenlijk onmogelijk de gepersonaliseerde pagina's te onderscheiden van de offset gedrukte.

Met onze eigen poule van thuiswerkers maken we vervolgens ook de handwerkkussen waar. Bedrukte speldozen die gevuld moeten worden met ander drukwerk, plakwerk, poster rollen en in een koker, of bijvoorbeeld een mailing met flesjes water, voorzien van een eigen etiket.

Wat dat betreft zijn we een aparte drukkerij. Het zeer brede productieapparaat, van klein formaat tot grootformaat, dat we gebruiken maakt dat we altijd de passende middelen voor uw drukwerk hebben.

 
You are here: